Ondersteuning

Braces

Braces kunnen postoperatief onmiddellijk gebruikt worden, tijdens de revalidatie na een operatieve ingreep en langdurig ter ondersteuning van bv. een instabiel gewricht.

Voor deze op maat gemaakte braces werken wij samen met de volgende firma’s: Pet Orthopedics (België), Hodes (Nederland) en Orthopedieren (Nederland).

Het creëren van een brace gebeurt in 2 fasen: tijdens het eerste bezoek wordt de maat genomen en tijdens het tweede bezoek wordt de brace aangepast op het dier en worden eventuele aanpassingen uitgevoerd.

Indien uw hond nood heeft aan tijdelijke ondersteuning of ondersteuning in afwachting van een op maat gemaakte brace, hebben wij Balto braces voor pols en hak in verschillende maten op stock liggen.

We hebben ook andere Balto hulpmiddelen op stock liggen zoals de Balto Pull ter ondersteuning van honden met neurologische problemen.

Help’em Up harnas ®

Dit type harnas biedt uw dier op een comfortabele manier ondersteuning tijdens de revalidatie. De speciaal ontwikkelde pasvorm ondersteunt waar nodig, zonder afsnoeren of irritatie. Dit is een erg handig hulpmiddel bij revalidatie van neurologische patiënten.

De help'em up harnassen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. Onze assistentes kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste maat voor uw hond en het aanpassen van het harnas zodat het optimaal past.

Meer info over de Help'em Up harnassen

PAWZ®

Deze sokjes zijn speciaal ontwikkeld om te verhinderen dat uw dier uitglijdt op een gladde vloer. Ze helpen ook om wonden in de teenregio te beschermen of om spalken een langere levensduur te geven.
Deze Pawz sokjes zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. Onze assistentes kunnen u helpen bepalen welke maat meest geschikt is voor uw dier.

Meer info over Pawz sokjes

Braces
Help'em up
Pawz