Maak een afspraak

Secretariaat kleine huisdieren

T 09 264 77 00

secretariaat.khd@ugent.be

Van maandag t.e.m. vrijdag bereikbaar van 8 - 16 uur

Afspraak vastgelegd? Stuur een e-mail naar dierenradiologie@ugent.be met uw gegevens voor een vlotte verwerking en behandeling.

Wenst u een afspraak

  • in het kader van hyperthyroïdie bij uw kat? Vul dan eerst dit formulier in. Wij contacteren u dan zelf binnen de 7 werkdagen.
  • voor CT of MRI? Klik hier voor CT of klik hier voor MRI.
  • voor gedragsconsultatie? Klik hier en vul eerst de vragenlijst in voor uw hond, kat of ander huisdier. Zonder ingevulde vragenlijst wordt uw afspraak verplaatst.
  • voor mankheidsonderzoek hond? Maak eerst telefonisch een afspraak op het nummer 09/264 77 00, vervolgens klik hier en vul de vragenlijst in.

Secretariaat grote huisdieren

T 09 264 76 18

heelk.anesth-ghd@ugent.be

Van maandag t.e.m. vrijdag bereikbaar van 8 - 16 uur

Opgelet: Voor medische beeldvorming zijn rechtstreekse afspraken mogelijk voor radiografie, CT of MRI. U kan geen rechtstreekse afspraak maken voor een echografie. Is uw huisdier niet stabiel? Contacteer dan eerst onze spoeddienst (T 09 264 77 00 op werkdagen of T 09 264 76 75 buiten de diensturen) of uw dierenarts.

Spoed

T 09 264 76 75

De Faculteit Diergeneeskunde van UGent is een internationaal gerenommeerde instelling waarin ook heel wat internationale studenten, onderzoekers en dierenartsen aan de slag zijn. U heeft altijd het recht om medische informatie of uitleg in het Nederlands te vragen. Naast een Engelstalige collega voorzien wij ook een Nederlandstalige dierenarts of specialist.