Gedragsconsultatie kleine huisdieren

Gedraagt uw hond of kat zich niet zoals u dat zou willen? Veroorzaakt uw huisdier (over)last bij u, uw huisgenoten of andere dieren of lijdt hij/zij zelf onder zijn/haar gedrag? Vanaf september 2021 biedt onze faculteit gedragstherapie aan voor honden, katten en andere kleine huisdieren onder leiding van gastprofessor dr. Anouck Haverbeke.

Dr. Haverbeke is dierenarts met een PhD in Ethologie en is Europees Specialist Gedragsdiergeneeskunde (Dipl. ECAWBM-BM). Zij is gastprofessor aan de faculteit Diergeneeskunde van de UGent.

Na een uitgebreid intakegesprek analyseert dr. Haverbeke en haar team dierenartsen het probleemgedrag van uw huisdier om vervolgens een passende gedragstherapie, behandeling of training op te starten.

Ons team is gepassioneerd door de preventie van gedrags- en medische problemen en zet zich dagelijks in voor de verbetering van de relatie tussen mens en dier.

Afspraken vinden plaats op vrijdagvoormiddag op onze faculteit (Faculteit Diergeneeskunde, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke).